Ακολουθήστε τις ακόλουθες οδηγίες για να δείτε μεταγλωτισμένη παιδική ταινία με ασφάλεια από τον ιστότοπο cartoonland.co

Τίποτα δεν χαρίζεται, τίποτα δεν είναι δωρεάν. Οι ιστότοποι που διαφημίζουν την δωρεάν προβολή online ταινιών κερδίζουν από τις διαφημίσεις, τις αλιεύσεις αριθμών των κινητών τηλεφώνων μας ακόμη και από συνδέσμους που οδηγούν σε αμφίβολης ασφαλείας περιεχόμενο. Ακόλουθα σας παραθέτουμε οδηγό επιβίωσης για την προβολή ταινιών από το www.cartoonland.co

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά από ενημέρωση αναγνώστρια μας, έχουν πάψει να λειτουργούν στο caroonland.co οι σύνδεσμοι για δωρεάν προβολή ταινιών. Εάν θέλετε να κατεβάσετε ταινίες, επισκεφθείτε την σχετική μας σελίδα

Ποιους συνδέσμους – ποιότητα ταινιών να προτιμήσω:

Οι αναλύσεις που προσφέρει το cartoonland.co είναι δύο:

  1. Ποιότητα BRRip (Μεταγλωττισμένο Στα Ελληνικά), που σημαίνει χαμηλής ποιότητας με πιχελιάσματα και σε μεγάλη οθόνη μέτρια έως κακή εικόνα
  2. Ποιότητα HDRip (Ελληνικοί Υπότιτλοι), δηλαδή  όχι μεταγλωττισμένη αλλά σίγουρα καλύτερης ποιότητας

Είναι ασφαλές; Τι πρέπει να προσέξω;

Πρέπει να προσέξετε όλους τους συνδέσμους που φιλοξενούνται στις σελίδες του. Προσοχή σε καμία περίπτωση δεν συμπληρώνετε τον αριθμό του κινητού σας! Σας προτείνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχετε τον υπολογιστή σας για ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Οδηγίες:

Οι ταινίες που συνήθως συνεχίζουν να είναι διαθέσιμες για Online προβολή βρίσκονται στην αρχική σελίδα. Στον δειγματοληπτικό έλεγχο που κάναμε σε όλες τις επιμέρους σελίδες του cartoonland.co (επιλογές κεντρικού μενού: ανά κατηγορία, ανά χρονιά, κ.α.) παρατηρήσαμε ότι υπάρχει αναφορά των ταινιών χωρίς όμως σύνδεσμο που να λειτουργεί.

metaglotismena-pedika-cartoonland-s1-taperakiΑπο την αρχική σελίδα επιλέγετε την επιθυμητή ταινία (κλικ στην εικόνα της) και ευθύς αμέσως θα μεταβείτε στην σελίδα της. ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτή την σελίδα, περιμένετε να φορτώσει χωρίς να πατήσετε κανέναν σύνδεσμο ή διαφήμιση. Παρακάμπτετε το πρώτο μεγάλο υποτιθέμενο κουτί προβολής και σκρολάρετε προς τα κάτω. Αμέσως μετά το κουμπί “ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ” που ούτε αυτό κλικάρετε, θα δείτε ένα μεγάλο γκρι πλαίσιο με την φωτογραφία της ταινίας και πληροφορίες για αυτή.

Επιλέγετε το TAB “ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ONLINE” και κλικάρετε σε έναν από τους πολλούς συνδέσμους που θα βρείτε. Σε περίπτωση που θέλετε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας απλά πράξτε το από άλλη πηγή – σελίδα. Δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Για κατέβασμα μεταγλωττισμένων παιδικών ταινιών (torrents) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  Μεταγλωτισμένες Παιδικές Ταινίες   και θα βρείτε σχετικούς συνδέσμους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά από ενημέρωση αναγνώστρια μας, έχουν πάψει να λειτουργούν στο caroonland.co οι σύνδεσμοι για δωρεάν προβολή ταινιών. Εάν θέλετε να κατεβάσετε ταινίες, επισκεφθείτε την σχετική μας σελίδα

metaglotismena-pedika-cartoonland-s2-taperakiΣτην νέα σελίδα που θα σας ανοίξει περιμένετε και πάλι να φορτώσει και προσέξτε πάνω δεξιά που σας αναφέρει να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα. Εκεί θα εμφανισθεί το κουμπί “SKIP AD” όπου και το κλικάρετε.

Μαζί με την σελίδα με την ταινία θα σας ανοίξουν και άλλες σελίδες όπου τις αγνοείτε και το προτιμότερο, τις κλείνετε. Ότι και να διαβάσετε μην ασχοληθείτε παρά μόνο εντοπίστε το κουμπί “Proceed to video” που το πατάτε.

Έχετε φθάσει στον προορισμό σας όπου νέες σελίδες θα φορτώσουν από πίσω από την ενεργή σελίδα με την ταινία και συνήθως θα ακουστεί από τα ηχεία σας το μήνυμα “Warning do not enter to that game …”. Μην φοβηθείτε είναι από τις σελίδες που έχουν ανοίξει κρυφά. Απλά τις κλείνετε! Τώρα αν δεν παίξει η ταινία απλά επιστρέφετε πίσω στην σελίδα με τα TABS που αρχικά επιλέξατε τον σύνδεσμο προβολή και επιλέγετε άλλον.

Ο ιστότοπος cartoonland.co είναι χρήσιμος για την προβολή παιδικών μεταγλωτισμένων ταινιών αλλά όχι για να τις κατεβάσετε (download torrents)! Για την ασφαλή προβολή τους, μην παρασυρθήτε από τα γραφικά ή και τα ακουστικά δολώματα. Σε κάθε περίπτωση που δεν ξέρετε τι να κάνετε, κλείστε την σελίδα ή τις σελίδες και ξαναδοκιμάζετε.