Μεταγλωττισμένες στα Ελληνικά παιδικές ταινίες στον υπολογιστή σας, δωρεάν κινηματογράφος για τα παιδιά σας, στο σπίτι σας.

Torrents ονομάζονται τα αρχεία όπου διαμοιράζονται από υπολογιστή σε υπολογιστή με σκοπό το ταχύτερο δυνατό κατέβασμα, την συμμετοχή όλων όσων θέλουν το πράξουν δηλαδή με τη διαδικασία αυτή παίρνεις και δίνεις αρχεία. Για να κατεβάσουμε παιδικές ταινίες στον υπολογιστή μας πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα πρόγραμμα διαχείρισης torrents αρχείων, προτείνω το μtorrent.

Ποια αρχεία ταινιών να προτιμήσω:

Οι αναλύσεις που παίζουν είναι δύο: (α) standard Definition, 720p και (β) High Definition, 1080p. Όποια και από τις δύο χρησιμοποιήσετε μια χαρά ταινία θα δείτε στην μεγάλη σας οθόνη. Απλά να γνωρίζετε ότι το μέγεθος αρχείου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1GB. Αυτό μόνο!

Είναι ασφαλές; Τι πρέπει να προσέξω;

Γενικός κανόνας, δεν συμπληρώνω το κινητό μου, δεν κάνω κλικ σε διαφημίσεις, δεν κάνω κλικ σε γραφικά κουμπιά download, κλείνω όταν τα αναδυόμενα παράθυρα που σίγουρα θα ανοίξουν είτε πίσω από τον Browser που χρησιμοποιείται είτε μπροστά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχω τον υπολογιστή μου για spyware, virus, κ.λ.π.

Σύνδεσμοι εύρεσης μεταγλωτισμένων ταινιών στα Ελληνικά

Στα αποτελέσματα που θα εμφανισθούν επιλέξτε την επιθυμητή ταινία και στην καρτέλα που θα ανοίξει, να πατήσετε τον σύνδεσμο GET THIS TORRENT και όχι όποιο άλλο κουμπί εμφανισθεί που να γράφει Download.

Ενημερώστε μας για πιθανή μη λειτουργία τους αλλά και για νέες πηγές. Στην αναζήτηση για torrents αρχεία θα βρείτε σίγουρα και πολλούς άλλου συνδέσμους.