Γλώσσα στον φούρνο

από | Οκτ 14, 2012 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Γλώσσα, Ψαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Γλώσσα στον φούρνο με πολύχρωμες πιπεριές.

Γλώσσα στον φούρνο

Ingredients
  

  • 2 κσ. ελαιόλαδο
  • ξύσμα και χυμός λεμονιού
  • 2 κσ. κάππαρη
  • λίγο φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • αλάτι
  • μείγμα πιπεριών
  • 1 κσ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κσ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 2 φιλέτα Γλώσσας κατεψυγμένα (όχι Κίνας)
  • Βούτυρο

Notes

Βγάζουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν (2 ώρες τουλάχιστον). Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C με αέρα και σε ένα πυρέξ απλώνουμε τα φιλέτα. Ανακατεύουμε το λάδι, το λεμόνι, την κάπαρη, την πιπεριά και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε αλάτι, μείγμα πιπεριών.
Απλώνουμε το μίγμα πάνω από το ψάρι. Βάζουμε μια κουταλίτσα βούτυρο πάνω από κάθε φιλετάκι. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά. Σερβίρουμε το κάθε φιλέτο συνοδευόμενο από λαχανικά ή και πατάτες (στον ατμό ή βραστά).

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 12/10/12
  • Αρχική ιδέα: Δεν θυμάμαι

Δείτε επίσης

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Το λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή που δίνει μια ωραία ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων! Ειδικότερα με την προσθήκη ανθότυρου και γλυκό του κουταλιού άγριο βύσσινο, το καθιστά ως μια δελεαστική πρόταση σερβιρίσματος και για επίσημο...

Διαβάστε Περισσότερα
Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις