Χρόνια πολλά την φτιάχνω, πικάντικη και πολύ γευστική σε γεύση σαλάτα που σίγουρα θα εκπλήξει την πρώτη φορά.

Υλικά:

  • 300γρ σπανάκι φρέσκο
  • 4-5 λεπτοκομμένα αγγουράκια τουρσι (τα μικρά)
  • 1 μικρό κρεμμυδάκι φρέσκο
  • Όσες θέλετε φλείδες παρμεζάνας
  • Για την βινεγκρέτ
    • 1 φλυτζανάκι του καφέ Ελαιόλαδο
    • 1/2 φλυτζανάκι του καφέ Μπαλσάμικο
    • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dizon
    • 1 κουτάλι σούπας Μέλι
    • Τριμμένη Παρμεζάνα όσο θέλετε
    • Αλάτι, Πιπέρι

Οδηγίες Συνταγής:

Σε ένα μπολ βάζετε το καθαρισμένο σπανάκι, το λεπτοκομμένο κρεμμυδάκι και τα λεπτοκομμένα αγγουράκια τουρσί και τις φλείδες παρμεζάνας.

Σε άλλο μπολ βάζετε όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ και με αναδευτήρι χεριού ή ηλεκτρικό τα ομογενοποιείται. Δοκιμάζετε και συμπληρώνετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Όταν είναι έτοιμη περιχύνετε τη βινεγκρέτ στο μπολ, ανακατεέται και την αφήνετε για δέκα λεπτά να δέσει με την σαλάτα.

Για την Συνταγή:

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 21/3/17
  • Αρχική ιδέα: Ένα βράδυ στο Beer Academy Νέας Μάκρης πριν απο 17 χρόνια, με την Πέγκυ