Αβοκάντο με Τόνο. Απλό γρήγορο, γευστικότατο, θρεπτικό, χορταστικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό όταν το σερβίρεις μέσα στο αβοκάντο.
Αβοκάντο με Τόνο
Ingredients
- 1 μεγάλο αβοκάντο καλά λιωμένο
- 1 κονσέρβα τόνος σε νερό
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι μικρό
- 1 κγ. μαγιονέζα (προαιρετικό)
- λίγο τσίλι
- 1 λεμόνι μικρό
Notes
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, βγάζουμε το κουκούτσι του και αφαιρούμε την ψίχα του αφήνοντας λίγο στα τοιχώματα και το ραντίζουμε με το λεμόνι. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την ψίχα του αβοκάντο, τον τόνο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζουμε το αβοκάντο.
Μπορούμε επίσης να το απλώσουμε σε μαύρο ή καβουρδισμένο ψωμί ή και σε μπρουσκέτα.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 20/08/12
- Αρχική ιδέα: Αβοκάντο γεμιστό με Τόνο
0 Σχόλια