Ομελέτα με Πράσα

από | Απρ 14, 2016 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Αυγά, Πράσα
Περιστάσεις: Πρωινό

Ομελέτα με πράσα για ένα απολαυστικό πρωινό.

Ομελέτα με Πράσα

Ingredients
  

  • 4 αυγά
  • 2 πράσα
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • λίγο τζίντζερ φρέσκο
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε μικρό μπολάκι βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και το τζίντζερ και τα βάζουμε να τσιγαριστούν σε αντικολλητικό τηγάνι. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 14/04/16

Δείτε επίσης

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Το λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή που δίνει μια ωραία ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων! Ειδικότερα με την προσθήκη ανθότυρου και γλυκό του κουταλιού άγριο βύσσινο, το καθιστά ως μια δελεαστική πρόταση σερβιρίσματος και για επίσημο...

Διαβάστε Περισσότερα
Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις