Ρύζι στον ατμό με Μανιτάρια Πλευρώτους Σοτέ

από | Ιαν 25, 2016 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Μανιτάρια, Ρύζι
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Λεμονοπίπερο σε μανιτάρια πλευρώτους και ρύζι στον ατμό. Μια γευστική πανδαισία όπου το απλό γίνεται χορταστικό, ελαφρύ, πεντανόστιμο.

Ρύζι στον ατμό με Μανιτάρια Πλευρώτους Σοτέ

Ingredients
  

  • 1/2 κούπα ρύζι μακρύκοκκο
  • 1 κούπα νερό
  • μανιτάρια Πλευρώτους (όσα θέλετε)
  • ελαιόλαδο (όχι περισσότερο από μια κουταλιά της σούπας)
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • λεμονοπίπερο

Notes

Σε ένα τάπερ ή άλλο σκεύος βάζουμε το ρύζι, το νερό, αλάτι και τα βράζουμε στον ατμομάγειρα για 30 λεπτά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φετούλες και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό, αλάτι και ένα κουταλάκι φρέσκο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα τα βάζουμε δίπλα στο ρύζι ή και τα ανακατεύουμε μαζί του. Τρίβουμε αρκετό λεμονοπίπερο και τα σερβίρουμε!
Για την Συνταγή:
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 25/01/16

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις