Μπισκοτάκια βουτύρου για τον καφέ, το γάλα, για παντού.

Υλικά

  • 1 πακέτο βούτυρο κερκύρας σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1 αυγό
  • χυμό από ένα ή δύο μικρά πορτοκάλια
  • μισό κ.γ. σόδα μαγειρικής
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • αλεύρι μαλακό όσο πάρει

Οδηγίες Συνταγής

Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο. Προσθέτετε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα, το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Πλάθετε τα μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει ή με φορμίτσες τα σχηματοποιείτε.

Ψήνετε στους 180 βαθμούς (με αέρα) μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Για την Συνταγή