Ομελέτα με μανιτάρια πλευρώτους για ένα απολαυστικό πρωινό, για συνοδευτικό ή και για γέμιση σε σάντουιτς.
Ομελέτα με Μανιτάρια Πλευρώτους
Ingredients
- 4 αυγά
- μανιτάρια Πλευρώτους (όσα θέλετε)
- 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κ.σ. γάλα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
Notes
Σε μια κούπα βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λωρίδες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα τσιγαριζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ενώ τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 26/01/16
0 Σχόλια