Ρύζι στον ατμό με Μανιτάρια Πλευρώτους Σοτέ

από | Ιαν 25, 2016 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Μανιτάρια, Ρύζι
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Λεμονοπίπερο σε μανιτάρια πλευρώτους και ρύζι στον ατμό. Μια γευστική πανδαισία όπου το απλό γίνεται χορταστικό, ελαφρύ, πεντανόστιμο.

Ρύζι στον ατμό με Μανιτάρια Πλευρώτους Σοτέ

Ingredients
  

  • 1/2 κούπα ρύζι μακρύκοκκο
  • 1 κούπα νερό
  • μανιτάρια Πλευρώτους (όσα θέλετε)
  • ελαιόλαδο (όχι περισσότερο από μια κουταλιά της σούπας)
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • λεμονοπίπερο

Notes

Σε ένα τάπερ ή άλλο σκεύος βάζουμε το ρύζι, το νερό, αλάτι και τα βράζουμε στον ατμομάγειρα για 30 λεπτά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φετούλες και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό, αλάτι και ένα κουταλάκι φρέσκο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα τα βάζουμε δίπλα στο ρύζι ή και τα ανακατεύουμε μαζί του. Τρίβουμε αρκετό λεμονοπίπερο και τα σερβίρουμε!
Για την Συνταγή:
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 25/01/16

Δείτε επίσης

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Το λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή που δίνει μια ωραία ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων! Ειδικότερα με την προσθήκη ανθότυρου και γλυκό του κουταλιού άγριο βύσσινο, το καθιστά ως μια δελεαστική πρόταση σερβιρίσματος και για επίσημο...

Διαβάστε Περισσότερα
Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις