Λεμονοπίπερο σε μανιτάρια πλευρώτους και ρύζι στον ατμό. Μια γευστική πανδαισία όπου το απλό γίνεται χορταστικό, ελαφρύ, πεντανόστιμο.
Ρύζι στον ατμό με Μανιτάρια Πλευρώτους Σοτέ
Ingredients
- 1/2 κούπα ρύζι μακρύκοκκο
- 1 κούπα νερό
- μανιτάρια Πλευρώτους (όσα θέλετε)
- ελαιόλαδο (όχι περισσότερο από μια κουταλιά της σούπας)
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- αλάτι
- λεμονοπίπερο
Notes
Σε ένα τάπερ ή άλλο σκεύος βάζουμε το ρύζι, το νερό, αλάτι και τα βράζουμε στον ατμομάγειρα για 30 λεπτά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φετούλες και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό, αλάτι και ένα κουταλάκι φρέσκο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα τα βάζουμε δίπλα στο ρύζι ή και τα ανακατεύουμε μαζί του. Τρίβουμε αρκετό λεμονοπίπερο και τα σερβίρουμε!
Για την Συνταγή:
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 25/01/16
0 Σχόλια