Πανεύκολα, ταχύτατα και πιο ελαφρύ σολομό, νομίζω δεν υπάρχει. Φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε χαρτί ψησίματος και σε 20 λεπτά έχεις έτοιμο γεύμα. Αν πάλι για τραπέζι φίλων, τότε πολλά φιλέτα, πολλές φωλιές και ασχολήσου με ορεκτικά, συνοδευτικά και σαλάτες. Ο σολομός θα ετοιμασθεί μόνος του!
Φωλιά σολομού στον φούρνο με εσπεριδοειδή
Ingredients
- Φιλέτο Σολομού
- φέτες από ροζ γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι ή και λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- τζίντζερ
- σκόρδο
Notes
Σε χαρτί ψησίματος που με πινέλο το έχεις αλείψει με λάδι, φωλιάζεις τον σολομό, αλατοπιπερώνεις, τρίβεις αρκετό τζίτζερ και συμπληρώνεις λιωμένο σκόρδο. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 C και βάζεις σε ταψί βάζεις την φωλιά σολομού να ψηθεί για 20 λεπτά (όχι παραπάνω). Σερβίρεται και με την φωλιά χαρτιού ή και χωρίς.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 13/09/18
- Αρχική ιδέα: Ήταν με λεμόνι από την Ελιζ
0 Σχόλια