Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο για το πρωινό ή συνοδευτικό. Γρήγορα, απλά και γευστικά!
Τα λευκά μανιτάρια έχουν την πιο ήπια γεύση, έτσι μπορούμε να τα τρώμε ωμά ή σε ελαφριά πιάτα, καθώς και να τα προσθέτουμε σε μαγειρεμένα γεύματα για νοστιμιά.
Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο
Ingredients
- 500 γρ. λευκά μανιτάρια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Notes
Για την Συνταγή:
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 26/03/20
0 Σχόλια