Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού.
Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού
Ingredients
- 2-4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. κόκκοι πιπεριού σπασμένοι
Notes
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.
Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.
Για την Συνταγή
- Ιδέα: Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 14/4/21
0 Σχόλια