Σολομός με σόγια στο τηγάνι

από | Νοέ 20, 2020 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Σόγια, Σολομός, Ψαρικά

Σολομός με σόγια στο τηγάνι

Σολομός με σόγια στο τηγάνι

Ingredients
  

  • 2 φιλέτα σολομού κομμένα κατά μήκος στα 2-3 cm
  • φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 130 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. χυμός τζίντζερ
  • 2-3 κ.σ. σόγια σως
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Notes

Ψιλοκόβεις το κρευμμυδάκι και το έχεις έτοιμο για γραρνίρισμα.
Τα φιλέτα σολομού κόβεις καταμήκος σε χοντρα κομμάτια των 2-3 πόντων.
Σε τηγάνι ζεσταίνεις λίγο λάδι και τηγανίζεις τον σολομό 2-3 λεπτά απο κάθε πλευρά. Προσθέτεις την σόγια και το τζίντζερ και συνεχίζεις για ίσο χρονικό διάστημα. Οταν έτοιμα αποσύρεις και σερβίρεις γαρνίροντας με το κρεμμυδάκι.
Συνοδεύεται με απλό ρύζι ατμού!

Για την Συνταγή

  • Ιδέα:Κάτι σαν και How to Make Teriyaki Salmon μα με σόγια και χωρίς κορν φλάουρ
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 20/11/20

Σημείωση για τον Αναγνώστη

Στο taperaki.gr, ο μπαμπάς μαγειρεύει μα πλέον και το παιδί μεγάλωσε και πέρα από το να μαγειρεύει, γράφει. Οπότε το ευρετήριο συνταγών εμπλουτίζεται και από τους δυο μας. Σημαντικό επίσης είναι να αναφερθεί ότι δεν αναπαράγουμε απόλυτα τις συνταγές που βρίσκουμε, τις μαγειρεύουμε, προσαρμόζουμε στα δικά μας γούστα και τις καταγράφουμε.

Η αναφορά στην πηγή / ιδέα γίνεται διότι αυτό είναι το σωστό! Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές μέσα από το σπίτι μας, γνωρίζοντας ότι αν και είναι με ατέλειες και ερασιτεχνικές, απεικονίζουν με απλότητα την θύμιση για ότι ότι συμβαίνει στο ιστολόγιο μας.

 

Δείτε επίσης

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Το λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή που δίνει μια ωραία ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων! Ειδικότερα με την προσθήκη ανθότυρου και γλυκό του κουταλιού άγριο βύσσινο, το καθιστά ως μια δελεαστική πρόταση σερβιρίσματος και για επίσημο...

Διαβάστε Περισσότερα
Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις