Το σπανάκι κυκλοφορεί στην κατανάλωση φρέσκο, κονσερβοποιημένο ή κατεψυγμένο. Ακόμη μπορεί να διατηρηθεί και σε κοινούς καταψύκτες, αφού πρώτα ζεματιστεί, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλλιεργείται κυρίως στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική ενώ η καταγωγή του είναι από την Ασία.
Κορεάτικο σπανάκι
Ingredients
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 1 κτσ σόγια
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 1/2 κτσ σουσάμι καρβουδισμένο
- 1/2 κτσ σησαμέλαιο
- αλάτι
- πιπέρι
Notes
- Ιδέα: Κορεάτικο σπανάκι! (salamat.gr)
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 8/12/2022
0 Σχόλια