Μαγειρεύουμε
Το έτοιμο - γρήγορο φαγητό δεν μας αρέσει. Το κρέας δεν το θέλουμε πολύ μα όταν μαζί στην κουζίνα τότε παίζουμε και δοκιμάζουμε. Αγόρια είμαστε και σαν αγόρια μαγειρεύουμε, μα όχι μόνο για να χορτάσουμε!
Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και τυριά
Υπέροχα μανιτάρια γεμιστά στον φούρνο. Δεν θα χρειαστείς παραπάνω από 10 λεπτά για να ετοιμάσεις αυτά τα υπέροχα, γεμιστά μανιτάρια. Μανιτάρια γεμιστά με μπέικον και διάφορα τυριά 500 γρ. μανιτάρια Porto Bello1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)12 φέτες μπέικον2 σκελίδες...
Ψαροχωνάκια με Αθερίνα
Εναλλακτική εκδοχή για την τηγανιτή Αθερίνα για να την πάρεις και στην παραλία. Μόλις ετοιμάσεις την Αθερίνα τηγανιτή ή και την επόμενη ημέρα, δοκίμασε μια εναλλακτική εκδοχή της. Ψαροχωνάκια με Αθερίνα 4 Αραβικές πίτες (Μεσαίες)2-3 κρεμμυδάκι φρέσκο (Ψιλοκομμένο)1-2...
Αθερίνα τηγανιτή
Αθερίνα τηγανιτή. Το μόνο που θέλει δίπλα της, είναι καλή παρέα και θαλασσίτσα!! Αθερίνα τηγανιτή 1 κιλό Αθερίνα200 γρ αλεύρι100 γρ σιμιγδάλι χοντρό1 κτγ σκόρδο ( σκόνη)ηλιέλαιοαλάτιπιπέρι Πλένουμε καλά τα ψαράκια και αφαιρούμε τυχόν χορταράκια που μπορεί να υπάρχουν...
Καπνιστή χοιρινη μπριζόλα με μανιτάρια
Καπνιστή χοιρινη μπριζόλα με ή χωρίς κόκκαλο στην σχάρα με ή χωρίς συνοδευτικό. Μια εύκολη, χορταστική και απόλυτα γευστική εμπειρία όταν ο χρόνος σε πιέζει Κανπιστή χοιρινή μπριζόλα με μανιτάρια αλα κρέμ 5-6 μπριζόλα χοιρινή (καπνιστή)200 γρ μανιτάρια λευκά50 ml...
Σολωμός Teriyaki
Σολωμός Teriyaki. Tο τεριάκι (κάντσι: 照り焼き) είναι μια μαγειρική τεχνική η οποία χρησιμοποιείται στην Ιαπωνική κουζίνα, όπου τα τρόφιμα ψήνονται στη σχάρα με γλάσο από σάλτσα σόγιας, μίριν και ζάχαρη. Σολωμός Teriyaki 1-2 φέτες σολομός (φιλέτο)1-2 φρέσκο κρεμμύδι...
Αρνίσια παϊδάκια με ασιατική σάλτσα BBQ
Αρνίσια παϊδάκια με ασιατική σάλτσα BBQ Αρνίσια παϊδάκια με ασιατική σάλτσα BBQ 2 kg αρνίσια παϊδάκιαΓια τη μαρινάδα:40 γρ. φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)40 ml χυμός λεμονιού3 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)240 ml σόγια σως200 ml λευκό ξηρό κρασίΓια τη σάλτσα BBQ:300 γρ. ξερό...