Βραδυνό

Δροσερή σαλάτα με μήλο, σέλινο και γιαούρτι

Δροσερή σαλάτα με μήλο, σέλινο και γιαούρτι

Δροσερή σαλάτα με μήλο, σέλινο και γιαούρτι Φυσικό αφροδισιακό το σέλινο! Δρα στα ουροποιητικά όργανα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ήπιο αφροδισιακό, ειδικά αν το πιείτε ως σούπα. Όταν συνδυάζεται με παντζάρια έχει ισχυρότερη επίδραση, όμως δεν πρέπει να το...

Σαλάτα με αβοκάντο, ντομάτα και φέτα

Σαλάτα με αβοκάντο, ντομάτα και φέτα

Σαλάτα με αβοκάντο, ντομάτα και φέτα Το αβοκάντο στην Κεντρική Αμερική καλλιεργείται από τα αρχαία χρόνια. Οι Ισπανοί το είδαν για πρώτη φορά τον 16ο αιώνα. Στην Ισπανία ήλθε το 1601. Στις ΗΠΑ μεταφέρθηκε μετά το 1800, αλλά η εκμετάλλευσή του για εμπορικό σκοπό...

Γιουβέτσι με λαχανικά στο πήλινο

Γιουβέτσι με λαχανικά στο πήλινο

Γιουβέτσι με λαχανικά στο πήλινο! Το πήλινο ή κεραμικό βαθύ σκεύος εν είδει κατσαρόλας με ασορτί καπάκι, που πλέον αποκαλείται γάστρα λέγεται δε εκ παραδρομής μερικές φορές και γιουβέτσι. Το ψήσιμο σε πήλινο σκεύος ή γάστρα είναι από τις παλιότερες μεθόδους...

Τορτελίνια με σάλτσα σκόρδου

Τορτελίνια με σάλτσα σκόρδου

Λαχταριστά τορτελίνια με σάλτσα βούτυρου και σκόρδου! Τα τορτελίνια είναι χορταστικά ζυμαρικά, όποια κι αν είναι η γέμισή τους. Το ιδανικό είναι να τα τρως φρέσκα με γέμιση τυριού και με σπανάκι. Τορτελίνια με σάλτσα σκόρδου 1 πακέτο τορτελίνια (με γέμιση τυριού)1 lt...

Μπαρμπούνια τηγανητά με σιμιγδάλι

Μπαρμπούνια τηγανητά με σιμιγδάλι

Μπαρμπούνια τηγανητά με σιμιγδάλι θεϊκά! Ενα μεσημέρι απο την λαϊκή αγόρασα ένα κιλό για το Σαββατοκύριακο. Ηταν τόσο νόστιμα που τα καταβρόχθισα με μιας. Ισως έσπασα ρεκόρ στο πόσο γρήγορα τα έφαγα! Το μπαρμπούνι ζει σε πολλές θάλασσες των ευκράτων περιοχών του...

Πικάντικα Νούντλς συνταγή από Σινγκαπούρη

Πικάντικα Νούντλς συνταγή από Σινγκαπούρη

Πικάντικα Νούντλς συνταγή από Σινγκαπούρη που σε ένα σκέυος, στο τηγάνι, γίνονται όλα! Αυτα τα νουντλς ειναι ψιλα σαν νήματα. Κατασκευασμένα από φασόλια mung (πράσινα φασόλια), ίδια με εκείνα που χρησιμοποιουνται για φυτρα. Είναι ιδιαιτερα δημοφιλή στην Ασία,...

Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και μπαμπού

Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και μπαμπού

Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και μπαμπού. Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και μπαμπού 300 γρ. ρύζι μπασμάτι400 γρ. μανιτάρια λευκά (χοντροκομμένα)1 κονσέρβα μπαμπού1 πράσινη πιπεριά τσίλι2 μέτρια ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)4 φρέσκα κρεμμύδια2 κ.σ. σκόρδο2 κ.σ. τζίντζερ1...

Linguine με σάλτσα τόνου

Linguine με σάλτσα τόνου

Linguine με σάλτσα τόνου Linguine με σάλτσα τόνου 1 πακέτο Linguine2 κονσέρβες Τόνου σε νερό1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)4 κ.σ. ελαιόλαδο1-2 μικρά κρεμμύδια (κομμένα)κάππαρηαλάτιμείγμα πιπεριών Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι ίσα να...

Πατάτες συνταγή από Βομβάη

Πατάτες συνταγή από Βομβάη

Πεντανόστιμες πατάτες συνταγή από Βομβάη. Μια συνταγή, για ένα εξαιρετικό συνοδευτικό πιάτο. Ένα πιάτο που πιθανά άρχισε από Ινδικά εστιατόρια. Ότι πρέπει για ένα τραπέζι με δυνατές γεύσεις. Συνοδεύουν όποιο άλλο ινδικό πιάτο επιθυμείτε μα ταιριάζουν και με ντιπ...

Ινδικό ρύζι με κάρυ και αυγό

Ινδικό ρύζι με κάρυ και αυγό

Τηγανητό ρύζι με αυγό και κάρυ, με αρκετό κρεμμύδι, σκόρδο, πάπρικα και κουρκουμά! Το τηγανητό ρύζι με αυγό είναι ένα από τα δημοφιλέστερα Κινέζικα πιάτα. Πρόκειται για ένα κλασσικό τηγανητό ρύζι (stir-fry) το οποίο συνήθως περιλαμβάνει σόγια σος, κρεμμύδια και αυγά,...

συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις